‘Fra et retningsperspektiv ville jeg helt enig i at prisene

VVM prosjekter høyere naturgasspriser og produksjon i 2017

Som tidligere Reuters-reporter tilbrakte han flere år på de tidlige stadiene av Pennsylvanias naturgass fracking boom og var en av de første nasjonale journalister til å skrive om effektene av gassutvikling på landsbygda. Jon trent som en general news reporter med en britisk avis kjede og senere jobbet for flere business news organisasjoner, inkludert Bloomberg News og Market News International, som dekker emner som økonomi, obligasjoner, valutaer og pengepolitikk. Han har skrevet to reiseveiledninger til europeiske Alper, bodde i Australia, Sveits, Canada og Saudi-Arabia, og besøkte mange land, inkludert Etiopia, Peru, Taiwan, og New Zealand. Energy Information Administration sa på kort sikt Energy OutlookTuesday.

canada goose norge Byrået, en del av det føderale Department of Energy, spådde spotprisen på naturgass vil stige til et gjennomsnitt på $ 3,12 per million neste år, opp fra et gjennomsnitt på $ 2,50 i 2016. canada goose norge

canada goose outlet Boligpriser, målt i dollar per tusen kubikkfot, forventes å synke fra $ 10,68 denne måneden til $ 9,63 i februar, før de gjenopprettes mot midten av 2017. canada goose outlet

canada goose jakker dame Naturgassproduksjonen for 2016 som helhet forventes å legge sin første nedgang siden 2005, men skyldes å starte en oppgang i 2017 som følge av flere boring og etter at flere rørledninger er bygget, sa MKB. canada goose jakker dame

canada goose victoria ‘VVM forventer at produksjonen begynner å stige i november som følge av at økningen i boreaktivitet og infrastrukturbygging forbinder naturgassproduksjon for å kreve sentre,’ sier rapporten. canada goose victoria

canada goose herre Det forutspår at naturgassproduksjonen vil øke med 2,9 milliarder kubikkfot om dagen (bcf / d) i 2017 fra sitt nivå i 2016, da den gikk ned med 1,4 bcf / d fra 2015. canada goose herre

canada goose jakke herre I Pennsylvania, den nest største gassproduserende staten etter Texas, vil projisert nasjonal prisøkning føre til mer boring og mer aktivering av brønner som allerede har blitt boret, men har ikke produsert gass på grunn av lave priser og mangel på rørledninger, sa John Quigley, tidligere sekretær for Pennsylvania ‘s Department of Environmental Protection. canada goose jakke herre

‘Produksjonen fra Pennsylvania vil fortsette å øke i betydelig grad,’ sa Quigley. ‘Oppblåsingen i prisene vil absolutt oversette til mer boring.’

canada goose dame Quigley, nå en eldre medarbeider ved University of Pennsylvanias Kleinman-senter for energipolitikk, sa at rundt 30 prosent av Marcellus Shale-brønnene ikke er i bruk på grunn av det lave prismiljøet som har eksistert siden 2009. canada goose dame

canada goose jakke dame Selv med forventet spotprisgevinst neste år, vil gjennomsnittet fortsatt være under halvparten av pre-resesjonen på $ 8,89 i 2008, ifølge EIA-data. canada goose jakke dame

Til tross for det store antall inaktive brønner hvorav noen vil bli brakt online, vil det også være en økning i antall rigger, som borer nye brønner, i følge Quigley. ‘Den typiske responsen når prisene stiger, uansett en etterspørsel, vil vi se en økning i boreaktiviteten.

canada goose trillium ‘Prisene har vært i historiske nedturer, de har ikke noe sted å gå, men han har det,’ sa han. ‘Fra et retningsperspektiv ville jeg helt enig i at prisene skulle binde seg.’ canada goose trillium

canada goose salg Likevel vil enhver prisøkning være begrenset av den forventede økningen i produksjonen, sa Quigley. ‘Det er i naturen av ressursuttrekkingsspillet. Bedrifter skaper en glut, da går de sakte, og deretter prisene rebound, etterspørselen fanger opp og de gjentar det samme mønsteret. ‘ canada goose salg

canada goose jakke Nasjonalt forventes den forventede økningen i naturgasspriser å redusere gapet mellom andelen elektrisitet generert av naturgass og kull, sier MKB. Utnyttelsesskala kraftproduksjon fra naturgass forventes å synke til 33 prosent i 2017 fra 34 prosent i år, mens det fra kull vil øke til 31 prosent fra 30 prosent. canada goose jakke

canada goose Om StateImpact PennsylvaniaStateImpact Pennsylvania er et samarbeid mellom WITF, WHYY, WESA og The Allegheny Front. Reporter Marie Cusick, Reid Frazier, Susan Phillips og Amy Sisk dekker energibesparelsene i Commonwealth. Les deres rapporter på dette nettstedet, og hør dem på offentlige radiostasjoner over hele Pennsylvania. canada goose

canada goose victoria parka Dette samarbeidsprosjektet er delvis finansiert gjennom bevilgninger fra Corporation for Public Broadcasting, The Heinz Endowments, Wyncote Foundation og William Penn Foundation. canada goose victoria parka

Om StateImpact PennsylvaniaStateImpact Pennsylvania er et samarbeid mellom WITF, WHYY, WESA og The Allegheny Front. Reporter Marie Cusick, Reid Frazier, Susan Phillips og Amy Sisk dekker energibesparelsene i Commonwealth. Les canada goose outlet utario deres rapporter på dette nettstedet, og hør dem på offentlige radiostasjoner over hele Pennsylvania.

Dette samarbeidsprosjektet er finansiert, delvis gjennom tilskudd fra Corporation for Public Broadcasting, The Heinz Endowments, Wyncote Foundation, og William Penn Foundation.

Om StateImpact PennsylvaniaStateImpact Pennsylvania er et samarbeid mellom WITF, WHYY, WESA og The Allegheny Front. Reporter Marie Cusick, Reid Frazier, Susan Phillips og Amy Sisk dekker energibesparelsene i Commonwealth. Les deres Canada Goose Outlet Mall rapporter om dette nettstedet, og hør dem på offentlige radiostasjoner over Pennsylvania.

canada goose Go Here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge jakker herre Dette samarbeidsprosjektet er delvis finansiert gjennom bevilgninger fra Corporation for Public Broadcasting, The Heinz Endowments, Wyncote Foundation og William Penn Foundation canada goose jakker herre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *