Net als de CG was verschrikkelijk (dat einde gevecht)

‘Black Panther’ is nu de 10e grootste brutofilm aller tijden

En ja, er zijn bedrijven zoals Netflix die originelen uitbrengen, evenals YouTube in mindere mate, maar ze zijn niet in de buurt van de hoofdstad om echt met deze bedrijven te concurreren. De inspanningen van Disney om te lobbyen voor het wijzigen van die wetten, is een onderwerp lang genoeg niet genoeg besproken. Het laat alleen maar zien hoe verraderlijk ze zijn, met hun verlangen om schijnbaar alles te bezitten.

Netflix is ​​zeker een uitkomst voor creatieve concurrentie, als een van de weinige media die niet in handen is van die kerngroep. Amazon Prime heeft ook potentieel, maar Amazon is eigenlijk net www.moncleroutlet.nl zo verraderlijk als de mediabedrijven.

Hij hoeft geen Iron Man te zijn, maar misschien kan hij een Nick Fury-stijlrol op zich nemen en de Avengers helpen achter de schermen te coördineren. Of misschien gaat hij gewoon terug naar het zijn van een gewone miljardair, zijn bedrijf runnen om te proberen en iets goeds te doen zonder mensen te bestrijden.

Ik denk dat Marvel wil dat RDJ in films verschijnt waar het gepast is, zodat ze kunnen zeggen: ‘Hé, dit is waar we zijn begonnen, kijk eens naar waar we nu zijn’. Omdat het verschil tussen hun mening (die de meeste mensen meestal als moncleroutlet.nl hun realiteit beschouwen) en de werkelijke realiteit van het succes van een film steeds meer divergeert, voelen mensen zich echter steeds meer geïsoleerd in hun mening; hun realiteit komt niet overeen met het echte leven.

In het geval van Black Panther betekent het ongelooflijke succes dat zelfs voor mensen die dachten dat het redelijk goed was, ze reageren op het idee dat het een uitstekende film is. Ja, een deel van de actie is een beetje flauw, maar als je kijkt naar de muziek, de kostuums, het productieontwerp, het is allemaal ongelooflijk gedaan. Mensen waren superenthousiast om eindelijk een andere slechterik te hebben die een hoogtepunt had in de MCU na Loki. Het feit dat het serieus een verhaal vertelde over ras in een over het algemeen gezinsvriendelijk universum is de kers op de taart. De sociale en culturele betekenis voor zwarte mensen en minderheden over de hele wereld is enorm. (Ik ben zelf een bruin persoon die in Zuid-Azië woont)

Bepaalde elementen zijn echter niet zo goed voor mij uitgekomen. Net als de CG was verschrikkelijk (dat einde gevecht), het ontbreken van echte spanning en verdriet heeft het alles, maar in ieder geval moncler amsterdam voor mij, het had niet veel diepte.

Maar nogmaals, het is best knap om te zien hoeveel deze film voor jou betekent! Ik hoopte dat ik dezelfde ervaring zou hebben. Misschien zie ik het later nog een keer en vind ik het leuk? Ik ben het absoluut oneens met je eens geworden over de CG. Ik weet niet wat daar is gebeurd.

Ik voel me als de relatie met T en zijn vader, en Killmonger en zijn vader waren behoorlijk zwaar van verdriet. Ik vond het verschil tussen hun verdriet echt interessant. T is vol vreugde om zijn vader weer te zien (hoewel dat later verzuimt als hij erachter komt wat hij deed), terwijl Erik echt een droevige dood heeft in zijn relatie met zijn vader. Zien dat die jongen zegt: ‘Iedereen sterft vroeg of laat’ (ik parafraseer misschien) was hartverscheurend voor mij.

Ze zijn nog steeds een tiener, moncleroutlet dus kopen ze in op alle marketing en hype, maar de tweede krijgt iets van objectief meetbaar succes, zoals veel geld verdienen of veel kritisch lof, dan is het tijd om tegendraads te zijn en niet leuk meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *