3bn av obligasjonene ikke burde vært tillatt

UK-domstolsregler til fordel for Lloyds i

canada goose norge nettbutikk (Legger til detaljer om avgjørelse, kommentarer fra obligasjonseierne, bakgrunn) canada goose norge nettbutikk

Av Steve Slater

LONDON, 16. juni Lloyds Banking Group vant en avgjørende britisk rettsavgjørelse på torsdag om hvorvidt det behandlet investorer i høyrenteb obligasjoner, og reddet det fra trusselen om å betale dem hundrevis av millioner av pounds ekstra.

canada goose salg London Supreme Court avviste en appell fra noen Lloyds obligasjonseiere som sa innløsning av legit 3.3bn av obligasjonene ikke burde vært tillatt. canada goose salg

Det var den siste scenen offisielle Canada Goose Outlet i Canada, som har vart i flere år, og Marcus markerer slutten av den juridiske prosessen for rebel investorer. Høyesterett avviste klagen med et flertall på 3: 2.

canada goose importør norge Lloyds vil spare ca 800m ved å kjøpe tilbake obligasjonene, hvorav noen betalte årlig rente på så mye som 16%. canada goose importør norge

En gruppe investorer sa at banken ikke burde ha fått lov til å kjøpe tilbake obligasjonene, kalt canada goose outlet outlet trillium parka black enhanced capital notes (ECN), fra investorer på deres paraguay.

ECNs ble utstedt av Lloyds i Canada, kort tid etter at den ble bailed ut med 20,5 mrd. Av den britiske regjeringen, og betalte en årlig rente på mellom 6% og 16%.

Hybridobligasjonene ble solgt med den hensikt at de ville konvertere til aksjer dersom canada goose outlet i uk bankkapitalforhold falt under et visst nivå. Men Lloyds sa Storbritannias og europeiske hovedkontorreguleringer i 2013, betød at ECN ikke lenger ble regnet som kjernekapital, og derfor ga ikke obligasjonene den kapitalfordelen de skulle, og det var lite brukt.

canada goose dunjakke Høyesterett var enig special info https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge med denne oppfatningen. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk ekte Foretrukket (flertall) visning er at ECNene må spille en rolle for at LBG skal kunne passere stresstesten. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge forhandler reglene ble godkjent i 2013, kan ECNs ikke tas med i betraktning for å gjøre den eneste jobben som konvertibiliteten ble designet for, slik at de kunne konverteres før regulatorisk minimum Tier 1-forhold nås, sa dommer David Neuberger, president for Canada Høyesterett. canada goose norge forhandler

canada goose jakke oslo Lloyds ga ut om 8,3 milliarder av ECNs og utvekslet ca 5 milliarder av dem til nye instrumenter i 2014. Det forlot 3,3 milliarder av dem som var berørt av rettsavgjørelsen, selv om banken innløst ytterligere 870 mill. Av dem tidligere i år. canada goose jakke oslo

canada goose i norge Lloyds hadde sagt om det mistet avgjørelsen, ville det rett og slett innehavere av ECN-ene hvis verdipapirer er innløst. canada goose i norge

canada goose outlet norge Gruppen hilser Høyesterett-avgjørelsen velkommen, sa en talsmann for banken. denne prosessen har gruppen forsøkt å balansere interessene til alle interessenter, inkludert våre 2,6m-aksjonærer, da det tar skritt for å møte kravene til det endrede regulatoriske landskapet og forvalte kapitalkravene effektivt. canada goose outlet norge

Lloyds forventer å spare på dyre rentebetalinger på 200 millioner kroner hvert år. Det hadde ventet å spare fem års interesse, men det vil sannsynligvis bli redusert til fire år på grunn av forsinkelsen i innløsningen av notene.

canada goose billig KAPITAL DISKVALIFIKASJON HENDELSE Høyesterett Court enige med Lloyds om at en diskvalifikasjonshendelse (CDE) hadde skjedd når det ble klart at ECN ikke var kvalifisert for stresstestkapital. Det betydde at Lloyds hadde rett til å innløse dem på grunn av en klausul som var i ECN-kontraktene. canada goose billig

Saken, som ble bragt av BNY Mellon Corporate Trustee Services som forvalter for ECN-innehaverne, hadde hevdet at en CDE ikke hadde skjedd.

På grunn av den høye interessen de betalte, var ECNs populære blant hedgefond og kapitalforvaltere. De ble også tilbudt til 123.000 forhandlere, selv om bare noen få tusen av Canada Goose Parka outlet uk er estimert å holde dem og er berørt av rettsavgjørelsen.

canada goose jakke en ekstremt nær beslutning, noe som er uvanlig for Høyesterett, sa Taber. kombinert med noe av innholdet i dommen, reiser store spørsmål om regulatoriske rolle i å håndheve prospektreglene. (Redigering av Ian Edmondson) canada goose jakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *