Noen ville si at de tjente det

Det virker som en gal mengde penger å betale noen for å gjøre noe som ikke er ekstremt vanskelig å gjøre selv

canada goose herre Bli Redditor og abonner på tusenvis av lokalsamfunn. canada goose herre

canada goose jakke dame 0 Hvorfor betaler toppspillere en agent 10% for å forhandle sine kontrakter?. Det virker gal å betale noen 10 30 millioner dollar for å snakke med lag og skrive ut en kontrakt. Kunne de snakke med lagene selv og betale canada-goose-jakker en advokat engangsavgift for å sjekke ut kontrakten og sørge for at den inneholder alt de vil ha? Det er ikke så vanskelig å finne ut om hva verdien er og betale noen titalls millioner dollar for å gjøre det, det virker som en gal betale. Sikkert er de verdifulle for spillere, men ikke i nærheten av det verdifulle. canada goose jakke dame

canada goose dame I 2017 gjorde Scott Boras over 100 millioner dollar. canada goose dame

canada goose jakke Som Bryce Harper er det klart å få canada goose jakke bud på rundt 300 millioner, lagene skal kjempe og prøve å bytte hverandre for å tvinge Harper canada goose dunjakke til deres lag, hva gjør agenten verdt 30 millioner dollar? De brukes canada goose billig mest for forhandlinger mens jeg antar at de fleste av spillerne er i stand til canada goose salg å virkelig også forhandle kontrakter. Utenfor enkle ting som insentiver og rett opp år til dollar verdier, er kontraktene en måte mer komplisert enn vi ser. canada goose norge forhandler De er laced med så mye fin ordlyd og så mange små detaljer canada goose norge at med mindre noen virkelig har forstått forretningsretten, ville de egentlig ikke kunne fullføre en med en virkelig god base. canada goose jakke

canada goose outlet Det er også et nivå av profesjonalitet som følger med. At canada goose outlet norge agenter går ut og diskuterer med flere lag og gjør massevis av frem og tilbake forhandlinger, gjør at spilleren kan fokusere mer på hva de er gode til (baseball) og ikke trenger å bekymre seg for mye om å skrive kontrakten og så videre. canada goose outlet

canada goose jakke herre Mest advokat tar fra 33% til 40% avgift for å representere sine klienter tilfeller når de vinner. Hvis 10% høres ut som mye for deg som profesjonell idrettsutøver, kan noen advokater gjøre enda mer i retten. canada goose jakke herre

canada goose salg Alt i alt er agenten bare en klar kommunikasjonslinje fra lag til spiller som gjør det mulig for de mest flytende virkemidlene. Det de gjør kan ikke være ‘verdt’ de millioner av dollar de lager, men canada goose importør norge ikke mange av dem gjør det, bare de gode. Noen ville si at de tjente det. canada goose salg

canada goose jakker herre Toppspillere kommer til å trenge å få noen til å selge dem, de skal ha lag som prøver å overbanne hverandre. Hvis en spiller har spesielle klausuler, er det ikke så vanskelig å si det. canada goose jakker herre

canada goose jakker dame Advokater gjør betydelig mer arbeid enn en baseballagent. Agenter må bare bevise for et lag hvorfor de er verdt, er bestemt pris, og det er tonnevis av kontrakter som skal peke på. Hvis en spiller har spesielle klausuler, er det ikke så vanskelig å si det. canada goose jakker dame

canada goose Dette canada goose i norge er veldig galt. Du mangler mye av spillteori her. Hvis det er canada goose norge nettbutikk sagt, to lag er å by på en spiller, vil de øke kostnadene til et lag ikke lenger er interessert. Agenten i dette scenariet kunne holde begge lagene interessert i lengre tid. canada goose

canada goose trillium La oss si at Team A er villig til å by på $ 50 millioner, og Team B er villig til å bytte $ 100 millioner. Hvis Lag A ikke går, vil Team B bare måtte tilby $ 51 millioner. Men hvis en agent kan overbevise lag A av verdien som hans spiller bringer, selv om den bare er på $ 75 millioner, vil du fortsatt få et høyere bud ut av lag B. canada goose trillium

canada goose victoria parka Agenter gjør mer enn bare å forhandle kontrakter. De er din guide i en verden du sannsynligvis ikke forstår. Disse gutta er baseballspillere. De vet sannsynligvis lite om kontraktslov, og vil ikke kunne representere seg nøyaktig. Spilleren vil ha så mye penger som han kan få. Laget ønsker å betale så lite som mulig. Handlingen om å bli enige om en pris kan være brutal; Spilleren vil fortelle laget hvor dårlig de suger uten ham, og laget vil fortelle spilleren hvor canada goose jakke dårlig han suger og hvordan en annen canada goose jakke oslo fyr er bedre og billigere. Hvis de forhandler direkte, kan dette være helt canada goose norge nettbutikk ekte giftig for forholdet deres; For de neste 7 årene (eller hvor lenge avtalen er), vil de hver gang være å huske disse kommentarene. Agent står i midten og lytter til begge sider og sanitiserer alle samtalene og holder alle pent respekterte hverandre, filtrerer ut de verste delene av forhandlingen og bare gi kunden tilbudet. canada goose victoria parka

canada goose victoria Dette er grunnen til at lag og spillere prøver sitt vanskeligste å unngå voldgiftshøringer. De kan være giftige for spilleren / teamforholdet canada goose victoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *