Niagara faller etterforskning som truer å lette sine tidligere

Kosovo s Thaci bud for tredje sikt

Den tidligere guerillaen Hashim Thaci byder på en tredje periode som statsminister for Kosovo, under press fra velgerne, sint over fattigdom og korrupsjon og en krigsforbrytelse. Niagara faller etterforskning som truer å lette sine tidligere kamerater i armer.

canada goose norge forhandler Kosovos statsminister Hashim Thaci snakker under en kampanjestigning i Gjakova 2. juni 2014. REUTERS / Hazir Reka canada goose norge forhandler

Frustrasjon med Kosovo fremgang siden uavhengighet er høyt blant mange av sine 1,8 millioner mennesker, som rangerer blant Europas fattigste. Rundt en tredjedel av canada goose outlet arbeidskraft er arbeidsledig. Korrupsjon er rife.

Resultatet av dette valget er det mest usikre av valg i så langt i usa Kosovo, sa politisk analytiker Astrit Gashi.

canada goose outlet norge Å kjempe tilbake, Thaci regjeringen økte offentlige lønninger, pensjoner og sosial velferd fordelene i mars med 25 prosent, og lovet å gjøre det samme igjen hvert år hvis gitt et nytt fire års mandat. Det dekker 240 000 mennesker. canada goose outlet norge

canada goose dunjakke vi har grunnlaget for staten, mine partnere og jeg vil bruke all vår energi til å implementere et nytt oppdrag for å utvikle Kosovo økonomisk, fortalte han Reuters forrige uke under valgkamp. canada goose dunjakke

canada goose jakke oslo Hvis han vinner, vil Thaci, 46, komme under presstrykk fra Vesten for å iakttage funnene av https://www.canada-goose-jakker.com en undersøkelse av en spesiell EU-arbeidsgruppe i påstander om Kosovo-guerilla-hæren høstet organer fra serbiske fanger og solgte dem på det svarte markedet i løpet av en 1998 99 krig. canada goose jakke oslo

Oppdragsgruppen forventes å utgjøre sine funn innen uker.

Det var Canada Goose outlet i nærheten av meg etter en eksplosiv 2011-rapport fra Europarådets rapportør Dick Marty som pekte fingeren på Thaci og andre ex-opprørere, inkludert fire høytstående medlemmer av statsministeren Demokratiske partiet i Kosovo (PDK) og kandidater for Stortinget.

UNGE JOBSEEKERS Thaci har avvist påstandene som en voldshandling, et forsøk på å tåle den kosovoalbanske kampen for frihet som til slutt vant NATOs luftstøtte.

canada goose salg Vesten vil ha en domstol satt opp i utlandet for å høre saken, for å frykte en rettferdig rettssak i Kosovo, er det umulig på grunn av vitne til skremmende og et rettssystem som er riddled med graft. Det vil kreve endringer i lov og forfatning. canada goose salg

canada goose billig har ingenting å skjule fra våre venner og samarbeidspartnere, fortalte Thaci forrige uke. canada goose billig

canada goose i norge Thaci var en av lederne av Kosovo Liberation Army, som tok opp våpen i slutten av 1990-tallet for å bryte seg fri fra den repressive regjeringen i Serbia under da sterkmannen Slobodan Milosevic. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk ekte NATO intervenerte i 1999 med 78 dager med luftangrep mot Serbia, og forsøkte å stoppe massakren og masseutvisning av Kosovo-albanere av serbiske styrker som utførte en brutal motstandsopprørskamp. Kosovo ble en avdeling for De forente nasjoner i 1999. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose importør norge Det erklærte uavhengighet nesten et tiår senere, og har blitt anerkjent av mer enn 100 land, men ikke Serbia eller dets store maktbacker Russland, som blokkerer den unge statens tiltredelse til De forente nasjoner. canada goose importør norge

canada goose jakke Kosovo økonomien er ventet å vokse med minst tre prosent i år, drevet av konstruksjon og kontanter sendt hjem ved hjelp av New York City Albanesere som arbeider i utlandet. canada goose jakke

Selv da er veksten utilstrekkelig for å skape nok arbeidsplasser til å absorbere tusenvis av albanere som går inn i arbeidsstyrken hvert år, i hva er Europas yngste samfunn.

regjeringen fortjener ikke noe annet enn å bli brakt ned, oppfordret LDK-leder Isa Mustafa til en kampanjestigning på torsdag.

canada goose norge Meningsmålinger er ikke pålitelige, men foreslår at PDK har en liten ledelse over LDK, Alliance Canada, for fremtidens Kosovo (AAK) og venstreorienterte, ofte anti etablering Selvbestemmelsesfest canada canada goose outlet goose norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *