Personlig, jeg ville aldri bruke den i PUBG

SpicyThunder335 u

SpicyThunder335 381 poeng gitt for 1 dag siden

canada goose norge nettbutikk Jeg hater å være bærer av dårlige nyheter, men det ser falskt ut som en skit. Dokument deg selv å åpne boksen (som i faktisk spille inn en video av deg som åpner boksen) og vær forberedt på å sende en sak med eBay på den ene. Røde flagg: canada goose norge nettbutikk

Jeg vil ærlig talt forvente at du skal motta en murstein eller et annet super shitty-kort. Jeg kan ikke understreke nok at du må dokumentere deg selv å åpne pakken.

canada goose norge SpicyThunder335 2 poeng levert inn 2 dager siden canada goose norge

canada goose outlet norge Ingen forseelse, men jeg tror du bare setter pris på den følelsesmessige glansen av disse episodene. Mye Breaking Bad var sammensatt av action scener eller ekstrem spenning og ikke vite hva som ville skje ved siden av at hvorfor disse episodene føles litt treg. Det er ingenting galt med New York loving the action, men de tre episodene du oppført er noen av de mest kritikerroste episodene i canada goose sale uk hele serien (til og med Mariachi-bandet) for deres karakterutvikling. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte ‘Negro y Azul’ viser Hank sårbarhet og traumatisk opplevelse som fører til selvdestruktiv spiral i senere episoder. I mellomtiden kjemper Jesse med å miste Jane og skylder seg for sin død. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose dunjakke ‘Fly’ viser canada goose outlet Ontario begynnelsen av Walt nedstigning Canada Goose utløp Mississauga inn i galskap og fortvilelse frem til hans desperate forsøk på å redde seg selv og hans familie fra Gus. 9 poeng levert inn 2 dager siden canada goose dunjakke

canada goose norge forhandler Jeg har spilt flere FPS-spill med en rød prikk / ACOG-bytte, og jeg liker ikke dem. Personlig, jeg ville aldri bruke den i PUBG. canada goose norge forhandler

Jeg tror det ville også være veldig clunky å implementere siden det vil kreve en egen nøkkel bind for å få det til å fungere. Det er allerede så mye ting bruker folk flest alle tilgjengelige bind og så noen. Andre spill vanligvis overvinne dette ved å gjøre RMB hente den røde prikken på det første klikket og deretter ACOG på det andre canada goose outlet. Men check these guys out https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge så mange bruker også hold til ADS, noe som gjør den løsningen umulig.

canada goose importør norge Hvis en 4x forstørrelsesglass kommer i en kasse, vil en rød prikksight (55% sjanse) eller holografisk (45% sjanse) gyte i kassen. canada goose importør norge

canada goose jakke oslo Med mindre de bestemmer seg for å implementere et helt nytt våpenspill offisielt, vil de trolig trenge å gjøre en kunde RD / ACOG som går i nærheten av meg, bare går inn i det eksisterende omfanget vedleggspunktet. Det ville eliminere behovet for 2 optikk å gyte i kassen. canada goose jakke oslo

canada goose billig Du kan nullere 4x forstørreren opptil 400 meter. canada goose billig

canada goose i norge Jeg ser virkelig poenget. skyting på 400m canada goose outlet butikk toronto med 4x er ikke en enkel oppgave fordi du bare kan se hva du skyter på halve tiden. Jeg tror ikke det burde være null i stand, som de andre lavmaktskontekstene. canada goose i norge

Animasjonen for sykling mellom 1x og forstørrelsesglass er super rask, men har Igjen, jeg ser ikke poenget. I sjeldne tilfeller der jeg har behov for å bytte mellom RD / ACOG på samme pistol, kan jeg åpne lagerbeholdningen min og dra omfanget fra en annen pistol eller fra lageret mitt i godt under 1 sekund. 2 sekunder er så lenge (eller kanskje litt lenger) enn å bytte våpen helt.

Hvorfor bry deg med en spesiell vedlegg som trenger en ekstra keybind, har en tvungen ventetid å bruke det dobbelt så lenge som å bruke 2 optikk i det nåværende opplagssystemet, og krever en høy risiko utvinning fra en kasse?

2 poeng levert inn 2 dager siden

canada goose jakke Å åpne opp inventar, flytte musen over til sikte og deretter plassere den på pistolen din tar betydelig lengre enn å trykke Alt og RMB canada goose jakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *