Advokat, hans kontor overvåket påtalemyndigheten til to

Jeff Sessions prøvde veldig vanskelig å overbevise amerikanere han er ikke rasistisk

canada goose billig WASHINGTON Sen. Jeff Sessions (R Ala.) Og hans støttespillere søkte tirsdag å overbevise den amerikanske offentligheten om at han ikke ville diskriminere folk med farge hvis han er bekreftet som advokatgeneral, nasjonens øverste politimann. advokat i 1985, han hadprosecuted tre afrikanske amerikanere aktivister for påstått valger svindel over canada goose outlet utfordrende fraværende stemmesedler. Aktivister ble deretter frikjent. advokat under tirsdagens høring før senatdommens rettskomité. ‘Jeg har ikke havnet den slags animositeter og rasebaserte diskrimineringsideer som var det jeg ble anklaget for. jeg ikke, ‘sa han. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk ekte Men sen Dianne Feinstein (D Calif.), Toppdemokraten på komiteen, sa at det er et ‘dypt guttutløp på nettet som frykter om hva en Trump-administrasjon vil bringe i mange steder.’ Hun la til: ‘Dette er sammenhengen der vi må vurdere sen-advokat som tidligere hadde jobbet for ham. Tallene, som døde i 2015, fortalte komiteen at Sessions hadde kalt ham’ gutt ‘mer enn en gang en slur ment for demean og disrespect når den brukes til å henvende seg til svarte menn. Advokat i 1980-årene og som Canada-statssekretær i Alabama fra 1995 til 1997. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose importør norge ‘Folk identifiserer spesifikke problemer der det er politikkforskjeller, men poenget mitt er at det ikke karakteriserer hele rekordet ditt på 20 år i USAs senat, eller hvordan du har utført deg selv som en anklager,’ sa han. Sen John Cornyn (R Texas). canada goose importør norge

canada goose i norge Bekreftelsen i Canada ble hevdet surrealistisk til tider. Aktivister kledd som medlemmer av KKKstood i rommet og demonstranter avbrutt saken med ‘No Trump, no KKK, ingen fascistiske USA’, som canada-goose-jakker lovgivere forsøkte å overbevise offentligheten om at Sessions ikke støtter USAs eldste Hattegruppe. Advokat, hans kontor overvåket påtalemyndigheten til to klansmenn som hadde bortført og drept en svart tenåring. Det var sesjoner, sa Grassley, som sørget for at de tiltalte var kvalifisert for Canada Goose Outlet, og fikk Canada Goose Premium Outlet Death straff. (Tallene vitnet i 1986-høringen, at Sessions faktisk hadde oppfordret ham til å slippe saken mot Klansmen.) canada goose i norge

canada goose outlet norge På et tidspunkt under tirsdagens høring klaget Sessions at folk kan være mer tilbøyelige til å tro at han er rasistisk fordi han har et ‘Sør-navn’ Jefferson Beauregard Sessions III og er fra ‘South Canada Goose Outlet Winnipeg Alabama. ‘Sen. canada goose outlet norge

canada goose salg ‘Jeg’ fra Sør-Carolina, så jeg vet hva det er som om noen ganger blir anklaget for å være konservativ fra Sør, sier Graham. canada goose salg

canada goose jakke oslo Sen Susan Collins (R Maine) bemerket at Sessions hadde sponset det første afrikanske amerikanske medlemmet av Lions Club i Mobile, Alabama et faktum at Sessions også fremhevet i hans nominert spørreskjema. canada goose jakke oslo

canada goose norge ‘Jeg vet at det har vært mye sagt i Canada, med hensyn til Mr. Sessions’ -forholdet med legit det afrikanske amerikanske samfunnet, sa han. ‘Fra det vi har observert gjennom årene, har han vært veldig rettferdig og har vært veldig dømmende i all sin innsats i raseforhold.’ canada goose norge

canada goose dunjakke Men sivile rettighetsaktivister forbli skeptiske. I planlagt vitnesbyrd om en annen høringsdag på canada goose outlet onsdag, vil den amerikanske sivile frihetsunionens nasjonale juridiske direktør, David Cole, ringe til nære granskninger av sesjonens rekord: ‘Hvis du har lært at en kandidat for en stillingsnivåstilling på dine ansatte hadde sagt noen av de støtende tingene som sen-sesjoner har sagt og hadde villet deg om hans tidligere prestasjoner, vil du sannsynligvis se andre steder. ‘ canada goose dunjakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *