Du har den vanlige Google-integrasjonen som inkluderer Voice

Android Smartphone med en feminin twist

canada goose trillium Det har vært en håndfull forsøk gjennom årene for å målrette mot bestemte segmenter av smarttelefonmarkedet med et bestemt håndsett. HTC Rhyme gjør ingen hemmelighet av at det er en motebevisst enhet som er ment å friste arten av kvinnene. Jeg kan ikke tenke at telefoner ikke bør være kjønspesifikke, men denne tilnærmingen gir HTC en ny vinkel å skille deres produkt i et marked som er fylt med samey-enheter. Det virker litt patroniserende at Rhyme’s nikk til kvinner skal være plommefarget og ha en mengde matchende tilbehør, men det vil uten tvil appellere til noen. Som de fleste HTC-utgivelser, har den en aluminiumsdel med myk berøringsplast og Det føles veldig behagelig i hånden. Den mest åpenbare designavviket er valget av plomme som en farge. Bilder på HTCs nettsted viser også en grå og lyseblå versjon, men det ser ut til at Verizon bare tilbyr den lilla en. canada goose trillium

canada goose jakker herre Telefonen måler 4,69 x 2,39 x 0,43 inches og den veier inn på 4,77 gram. Den har en 3,7 tommers Super LCD kapasitiv berøringsskjerm med en oppløsning på 480 x 800 piksler. Under displayet har du berøringsfølsomme kontroller for hjemme, meny, tilbake og søk. På venstre side er det mikro USB-porten, til høyre der er volum rocker og oppover finner canada goose salg du strøm / lås knapp og 3,5 mm hodetelefonkontakt. Det er også et kamera foran og på baksiden finner du de viktigste 5 MP kameraene og LED-blitsen. canada goose jakker herre

canada goose herre Den leveres med noen få smarte tilbehør. Først og fremst er canada goose norge nettbutikk det sjarmen. Du kobler den til hodetelefonporten og den lyser når du har en ny melding eller et canada goose importør norge anrop. Det er i utgangspunktet en plommefarget terning, og den er ment å brukes når du setter din telefon i en pose ideen er at du kan ha sjarmen henger ut slik at du ser det blinke. Du får også en dokkingstasjon som er ideell hvis du vil bruke Rhyme som en sengeklokkevekkeklokke. Selv hodetelefonene som følger med Rhyme, er plomme og canada goose outlet norge de har en skjult gratis flat wire design, slik at de ikke blir sammenflettet i vesken din. canada goose herre

canada goose jakker dame Det er canada goose norge også en rekke matchende tilleggsutstyr du kan kjøpe, inkludert canada goose billig et Bluetooth-headset, høyttalervisir for bilen og et armbånd canada goose norge nettbutikk ekte for å holde telefonen din når du trener. Rhymet har faktisk HTC Sense 3.5, og det canada goose i norge er bare fullpakket med tiden Lagre funksjoner og tilpasningsalternativer. Det er over 30 widgets å velge mellom, du kan velge en låseskjermestil, og standard startskjerm gir rask tilgang til e-post, meldinger, kalender og kamera. Animasjonene canada goose dunjakke når du sveiper til venstre eller høyre gjennom din syv hjemmeskjermer er stilige og det har karusell effekt, slik at du kan fortsette å svinge rundt i begge retninger. Den har også 4 GB innebygd minne og den leveres med et 8 GB microSD-kort som du kan bytte ut for en 32 GB-versjon hvis du trenger mer plass. Det er også bare en 3G-telefon slik at du ikke kan nyte de raske nye 4G-nettverkene. canada goose jakker dame

canada goose dame Det viktigste 5 megapikselkameraet har en mengde fine funksjoner, inkludert 14 forskjellige effekter til tweak. Du kan også fange 720p video. Resultatene du får er typiske for en smarttelefonkamera ute i solskinnet, du kan fange flotte bilder, når belysningen ikke er så stor, blir bildene dine kornete og blitsen er ikke den beste. VGA-kameraets fremre vinkel er Vanligvis dårlig kvalitet, og du har sannsynligvis ikke brukt det mye. canada goose dame

canada goose outlet Som vanlig sendes telefonen med noen forhåndsinstallerte programmer som du ikke kan slippe av. Hvis du er en fan av Verizons tjenester, vil du være glad, om ikke V Cast og VZ Navigator-alternativene bare vil vær sløsing med plass. Du har den vanlige Google-integrasjonen som inkluderer Voice Search og Google Maps. Det er også HTC Watch-appen for å leie og kjøpe filmer og TV-programmer. Det er en god ide, men du vil ikke finne mye canada goose jakke å velge mellom akkurat nå. canada goose outlet

canada goose victoria parka Andre funksjoner inkluderer en GPS, Bluetooth 3.0, Wi Fi 802.11 b, G eller N, og det er bygget i kompass og canada-goose-jakker akselerometer. Nettleseren er rask og støtter Flash. Tillegget på 768 MB RAM hjelper definitivt ytelsen. ‘t så fort som de nyeste Android-utgivelsene, men det kan håndtere Android 2.3.4 og HTC Sense 3.5 uten minimalt lag. canada goose victoria parka

canada goose salg Du bør ikke oppleve problemer med ringekvalitet. Det er klart i begge ender og det er ingen åpenbare signalproblemer. canada goose salg

canada goose victoria Det er et 1600 mAh batteri som er ganske bra for denne typen telefon, og du bør få 7 timers taletid ut av det. Det er bevisst feminint, du betaler ekstra for tilbehør som du kanskje canada goose norge forhandler ikke vil ha og spesifikasjonene er under par. Spesielt vil jeg være canada goose jakke oslo på utkikk etter en raskere prosessor, og hvis du er i et område som dekker deg, skal du vil ha 4G-støtte også. canada goose victoria

canada goose norge canada goose outlet Med tanke på at HTC Rhyme koster 199,99 dollar på en to års kontrakt på Verizon, tror jeg det er bedre alternativer der ute, men da er jeg ikke målgruppen. Hvis du liker utseendet på det, og du blir tiltrukket av tilbehøret, så er det ‘ En anstendig smarttelefon, og det skal tjene deg godt canada goose norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *